Tietojen poistaminen
Versio 1.1 — päivitetty 6.9.2026
Voit poistaa Awuu-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot milloin tahansa. Tämä koskee myös tilejä, jotka on luotu Google-, Apple- tai Facebook-kirjautumisella.
Poista tili sovelluksessa
- Avaa Awuu-sovellus ja siirry Profiili-näkymään.
- Avaa Tili-välilehti.
- Valitse Poista tili ja vahvista poisto.
Poisto poistaa pysyvästi:
- käyttäjätilisi ja profiilisi
- koiraprofiilin
- kuvat (profiilikuvat, tapahtumien kansikuvat, tapahtumagalleriaan lataamasi kuvat ja viestikuvat)
- keskustelut
- tapahtumaosallistumiset
- vaarailmoituksesi, havaintosi ja niiden kuvat
- estosi ja palautteesi
Huomio: poisto on lopullinen, eikä tietoja voi palauttaa jälkikäteen.
Poikkeukset: tekemäsi tai sinusta tehdyt moderointi-ilmoitukset säilyvät käsittelyhistoriana ilman käyttäjätunnisteita. Luvallasi Awuun sosiaalisen median tileille jo julkaistut tapahtumakuvat eivät poistu automaattisesti; pyydä niiden poistoa osoitteesta info@awuu.app.
Vaihtoehto: pyydä poistoa sähköpostitse
Jos et pääse kirjautumaan sovellukseen, voit pyytää tilisi poistoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@awuu.app siitä sähköpostiosoitteesta, jolla tili on luotu. Käsittelemme poistopyynnön 30 päivän kuluessa.
Lisätietoa tietojen käsittelystä: Tietosuojaseloste.